Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W drodze do minimalizmu czyli kiedy mniej znaczy więcej - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-15, 18:50   #2012
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dot.: W drodze do minimalizmu czyli kiedy mniej znaczy więcej - część IV

Cytat:
Napisane przez Michalina83 Pokaż wiadomość
No i wcale sie nie mogę zabrać za jakieś porządki. Już 2 tyg jak dzieci nie ma a ja mało co zrobiłam. Po prostu nie chce mi się nic poza czytaniem i odpoczywaniem. Byłam teraz na weekend u dzieci i jednak dzieci dodają energii. Przywiozłam sobie nawet książki o sprzątaniu, chociaż Marie Kondo czytałam ostatnio w zeszłym roku i mi się trochę nie chce. Takie książki mi bardzo pomagają w organizacji.

Dzisiaj miałam poukładać trochę w szafkach ale wyszły inne sprawy. Zamówiłam szafę więc może jak przyjdzie to trochę się zajmę układaniem.

Praca zmianowa, dwoje małych dzieci. W ogóle się nie dziwię, że Twój organizm domaga się odpoczynku i palcem Ci się nie chce ruszyć. Zdziwiłabym się raczej, jakbyś miała siłę na dodatkową robotę w domu.

U mnie TZ był prawie tydzień, ale Maks ma poważne problemy i codziennie godziny u weterynarza pod monitorem, więc nie zrobiłam nic. Jutro znowu, a jak (jeśli) go ustabilizujemy, to szereg badań, co spowodowało takie problemy z sercem.

Może żeby się odstresować, to na dniach się wezmę za odgracanie, ale nie wiem.

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując