Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2023
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-18, 20:15   #1504
agadzie
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2023

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
o właśnie, do tej pory zawsze w tym niebieskim pudełku dawali też próbkę sudocremu. Ciekawe czy nadal tak jest.Ale wiadomo- ty w Hiszpanii to musisz się sama zaopatrzyć.
Ja też lecę w minimum

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

o to w urodziny mojej córy. Ja mam 15.09 i będzie 29t6d

Właśnie my zawsze mieliśmy z Tegi bez niczego, a teraz mąż się ucieszył na taką z wbudowanym podniesieniem.Mówi,że może będzie mu wygodniej, ale to wyjdzie w praniu
Z Tegi była fajna pod tym względem,że jak dzieci podrosły to mogły normalnie w brodziku (mamy płytki) jeszcze długo kąpać się w tej wanience. W tej, którą mamy teraz nie byłoby to mozliwe, ale teraz właśnie nie ma to znaczenia, bo będziemy mieć w końcu wannę.
U nas czasem coś dają, generalnie na tych spotkaniach coś jak szkoła rodzenia - ale ja na to nie idę, rodzic potrafię, pielęgnację też mam opanowaną, piersią karmić nie będę - więc uznałam że nie jest mi to potrzebne do szczęścia. Więc nic nie dostanę [emoji38] no ale naprawdę idę w minimum (ciuchy się nie liczą, prawda? Prawda?!!! &#129315. Podejrzewam że jak będę kupowała butelki i smoczki to dostanę też kilka próbek kosmetyków, ja uwielbiam firme suavinex, i bardzo polecam ich wyroby

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
agadzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując