Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybkie randki (speed dating) czy Tinder. Co lepsze?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-21, 13:22   #1
MyEyesHurt
Raczkowanie

Szybkie randki (speed dating) czy Tinder. Co lepsze?

Witam,
Jak uważacie co jest lepsze do poznania kogoś?
Jestem 24-letnim singlem i korzystam z Tindera, ale bezskutecznie.

Z jednej strony speed dating, gdzie jest krótki czas na rozmowę, ale szansa na zderzenie się z masą ludzi jednego dnia i przede wszystkim od razu twarzą w twarz. Nigdy nie byłem.
Z drugiej strony Tinder, gdzie nie jest łatwo jeśli się nie jest wybitnie piękną osobą. A dodatkowo wiele dziewczyn nie odpowiada na wiadomości lub urywa rozmowę od tak

Teraz już próbuje na Tinderze jak najszybciej pytać o spotkanie, aby dać sobie jak największą szansę i do tych spotkan dochodzi, ale nic nie wychodzi (nie tylko z mojej strony, bo też bywało tak, że mi wszystko się podobało, a druga strona nagle nie chciała tego kontynuować).

W Gliwicach było wczoraj spotkanie w przedziale 25-37 i akurat byłem w tym miejscu, bo jest obok kina i widząc, że są jednak też dziewczyny bliżej granicy 25 (a mając sam 24, to jednak chyba największe szanse mam u tych 25-30, ale bałem się, że większość będzie po 30) i trochę mi się zachciało tego spróbować. W Bytomiu ma być przedział 20-29, ale nie ma jeszcze daty. I pytanie czy warto spróbować ze speed datingiem? W takim krótkim czasie da się w ogóle porozmawiać? Czy znacie kogoś kto miał z tego jakieś efekty?
MyEyesHurt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując