Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybkie randki (speed dating) czy Tinder. Co lepsze?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-22, 15:42   #17
herbata_z_miodem
Raczkowanie

Dot.: Szybkie randki (speed dating) czy Tinder. Co lepsze?

Cytat:
Napisane przez MyEyesHurt Pokaż wiadomość
Myślę, że aby nie bylo zbyt duzego zamieszania, to lepiej jak kobiety siedzą i po prostu tylko faceci zmieniaja miejsce, bo tak to byloby naprawde spore zamieszanie i sie mogloby to wszystko pomieszać.
Tak, tez mi ten pomysł sie spodobał, szczególnie, ze mogłam siedziec na spokojnie i tylko faceci mi sie przewijali, hah

Czytałam kiedyś na jakiejs stronie co organizowala szybkie randki, zeby nie pytać o kolejne spotkanie ani dane kontaktowe. W prkatyce to nie wiem jak to wyglada, bo ja poszłam na ten speed dating z kolezanka, zeby było raźniej. Zanim się zapisałysmy, to się zastanawiałysmy, czy zostać, ale wtedy sie bałyśmy, że podejdzie ktos, kim nie bylysmy zainteresowane albo ze my podejdziemy do kogos, kto jednak preferuje inne osoby. Uznalysmy, ze pojdziemy na kawę od razu i omówimy nasze wrażenia.

Cytat:
I gdzie ostatecznie poznałaś swojego partnera?
Pierwszego poznałam na uczelni na studiach, a drugiego w pracy.

Cytat:
A co do ciszy, serio miałaś takie momenty w tych rozmowach? Nie wyobrazam sobie krępującej ciszy w rozmowie gdzie ona trwa tylko parę minut Przecież jest tyle aspektow, o ktore trzeba wypytać sie nawzajem, zeby tak jak mowisz przekonac sie, czy ktos nas nie odpycha z danej przyczyny.
Tak, ale to sie zdarzało raczej rzadko. Za każdym razem rozmowa trochę inaczej wyglądała i musiałam było szybko myśleć, co odpowiedzieć, jak skomentować, o co zapytać itp. Trochę presja czasu przeszkadzała, ale nie było to jakos tragicznie mało czasu. Juz po tym czasie byłam w stanie stwierdzic, czy w ogóle te kilka minut było okej dla mnie.

Cytat:
Obawialbym sie, czy czasem nie bede za duzo pytan zadawal i wtedy ja nic nie opowiem
Też wczesniej miałam takie rozkminy i w praktyce wyszło różnie.

Zawsze mozesz zaznaczyć w ankiecie "TAK" przy wszystkich dziewczynach, jesli uznasz, ze miales za malo czasu, zeby którąś w jakikolwiek sposob ocenić. Wtedy, dziewczyny, ktore chcialy Cie o cos wypytac, mogą to pozniej zrobić. Możliwe ze pomimo matcha i tak szybko nie dojdzie do spotkania , bo jeszcze też są inne matche i nie każdy chce pisać/spotykać się z kilkoma na raz. Koleżanka mi wspomniała, że inny jeden gościu w ogole jej nie odpowiedział na kontakt.
herbata_z_miodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując