Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-23, 16:52   #435
milka_70
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
1600zl za duzy materac drogo? Dla mnie bardzo atrakcyjna cena. Moj byl drozszy a wcale nie byl jakis kosmiczny. Po prostu na nim bylo nam najwygodniej.
Dla mnie również to nie jest drogo. Zwłaszcza że pokrowiec można wyprac lub kupić nakładkę na materac i ją regularnie prać (ja tak robię, materac jest jak nowy)

Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez olabambola Pokaż wiadomość
no nie wiem, odkurzanie nie usunie wg mnie wszystkich zanieczyszczeń z niego, a gdy coś się wyleje, to może nie zatrzymać się na pokrowcu, tylko pójdzie dalej w piankę. Ty oczywiście możesz mieć inne doświadczenia, ale moje nie są gorsze od twoich

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

mowisz o materacu z którego zdjęto pokrowiec?
A co się tam może wylać w takiej ilości??

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Czasami myślę o tym, ale jakoś tak nie chcę się pchać pod nóż bez konkretnych przesłanek medycznych (czyt choroba).
Nie wykluczam jednak w przyszłości tego rozwiązania.
Komfort życia jest równie ważny. Ja zdecydowałabym się na operację.

milka_70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując