2023-08-23, 19:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
Ja zazdroszczę osobom, które mogą chodzić bez stanika. Ja bez stanika z domu bym nie wyszła nigdy, bo mogłabym się o biust potknąć  w dodatku bolą mnie plecy, kiedy długo nie mam biustonosza [emoji17]
W ogóle zazdroszczę osobom z małym biustem, ostatnio przy dłuższym dystansie w bieganiu mi stanik tak otarł biust, aż do krwi 
W dodatku mały biust ładniej wygląda, nie rusza się nadmiernie i jest praktyczniejszy.
Jak słyszę jak to fajnie mieć duży biust to mnie słabi 
|
To tak jak ja kiedy ktoś mówi że fajnie mieć grube wlosy
Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89654452]Dzięki dziewczyny za odpowiedzi na temat dowodu 
Czy polecacie jakąś grupę/forum dla osób, które sprzedają/wynajmują innym mieszkania?
I do osób, które mieszkania już sprzedawały - czym kierowałyście się przy wycenie? Po prostu porównywałyście z ofertami z okolicy? To mi się wydaje dobre, ale niewystarczające, bo skąd mam wiedzieć czy takie ogłoszenie nie wisi długo na stronie i czy powodem nie jest cena właśnie. A mi zalezy na szybkiej sprzedaży (tzn. dopiero na wiosnę, póki co nie ruszam tego tematu).
O czym ogólnie warto wiedzieć, nad czym się zastanowić przy sprzedaży mieszkania?[/QUOTE]Bardzo fajna jest grupa na fb Panie na swoim. Bardziej nastawiona na zakup mieszkania, ale kojarzę że tematy związane ze sprzedażą i wynajmem też były. I jeszcze taki sam profil na Instagramie.
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------
Cytat:
Napisane przez staska_stasia
Czego używacie do demakijażu?
U mnie do tej pory było mleczko, które palcami rozprowadzałam po twarzy, a potem zmywałam wodą, a na koniec płyn dwufazowy do zmycia tego, co się na oczach rozpuściło.
Szukam czegoś nowego, ale co można byłoby stosować na zasadzie mleczka. Nie cierpię tarcia wacikami itd.
|
Super mi się sprawdza Ovium cleanser. Jedyny minus że jest w słoiczku. Ma konsystencję kremu, ale jak dla mnie domywa się bardzo dobrze.
|
|
|