Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-23, 19:36   #445
wiejskie_ziemniaczki89
Raczkowanie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ja zazdroszczę osobom, które mogą chodzić bez stanika. Ja bez stanika z domu bym nie wyszła nigdy, bo mogłabym się o biust potknąć w dodatku bolą mnie plecy, kiedy długo nie mam biustonosza [emoji17]

W ogóle zazdroszczę osobom z małym biustem, ostatnio przy dłuższym dystansie w bieganiu mi stanik tak otarł biust, aż do krwi
W dodatku mały biust ładniej wygląda, nie rusza się nadmiernie i jest praktyczniejszy.
Jak słyszę jak to fajnie mieć duży biust to mnie słabi
To tak jak ja kiedy ktoś mówi że fajnie mieć grube wlosy

Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89654452]Dzięki dziewczyny za odpowiedzi na temat dowodu

Czy polecacie jakąś grupę/forum dla osób, które sprzedają/wynajmują innym mieszkania?
I do osób, które mieszkania już sprzedawały - czym kierowałyście się przy wycenie? Po prostu porównywałyście z ofertami z okolicy? To mi się wydaje dobre, ale niewystarczające, bo skąd mam wiedzieć czy takie ogłoszenie nie wisi długo na stronie i czy powodem nie jest cena właśnie. A mi zalezy na szybkiej sprzedaży (tzn. dopiero na wiosnę, póki co nie ruszam tego tematu).

O czym ogólnie warto wiedzieć, nad czym się zastanowić przy sprzedaży mieszkania?[/QUOTE]Bardzo fajna jest grupa na fb Panie na swoim. Bardziej nastawiona na zakup mieszkania, ale kojarzę że tematy związane ze sprzedażą i wynajmem też były. I jeszcze taki sam profil na Instagramie.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
Czego używacie do demakijażu?
U mnie do tej pory było mleczko, które palcami rozprowadzałam po twarzy, a potem zmywałam wodą, a na koniec płyn dwufazowy do zmycia tego, co się na oczach rozpuściło.
Szukam czegoś nowego, ale co można byłoby stosować na zasadzie mleczka. Nie cierpię tarcia wacikami itd.
Super mi się sprawdza Ovium cleanser. Jedyny minus że jest w słoiczku. Ma konsystencję kremu, ale jak dla mnie domywa się bardzo dobrze.

wiejskie_ziemniaczki89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując