Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-08-23, 20:09   #448
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.

Cytat:
Napisane przez wiejskie_ziemniaczki89 Pokaż wiadomość
Np dzisiaj chciałam założyć taką na cieniutkich ramiączkach, która ładnie wygląda jak nie wystają ramiączka od stanika. Wiem, że można bardotke do tego ale właśnie nie chce mi się tak kombinować i dobierać.

Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka
Ja chodziłam bardzo często bez stanika, mam małą miseczkę B, oczywiście słyszałam komentarze od jakichś grupek kolesi typu: "gdzie masz stanik", "ale małe cycki", ale miałam to w nosie. Do dzisiaj w wielu sytuacjach bym go nie zakładała, gdyby nie mój mąż. I tu znowu słyszę teksty: "zwariowałaś, będą się faceci gapić" i broni tego jak niepodległości. Pewnie on się patrzy na inne, żeby nie powiedzieć gapi. Nie zdawałam sobie sprawy, że prześwitujące sutki są dla facetów tak wyzwalające.
Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ja zazdroszczę osobom, które mogą chodzić bez stanika. Ja bez stanika z domu bym nie wyszła nigdy, bo mogłabym się o biust potknąć w dodatku bolą mnie plecy, kiedy długo nie mam biustonosza [emoji17]

W ogóle zazdroszczę osobom z małym biustem, ostatnio przy dłuższym dystansie w bieganiu mi stanik tak otarł biust, aż do krwi
W dodatku mały biust ładniej wygląda, nie rusza się nadmiernie i jest praktyczniejszy.
Jak słyszę jak to fajnie mieć duży biust to mnie słabi
Rozumiem, że noszenie dużego biustu może być trudne, jednak jak ma się mały i się slyszy durne komentarze (wiem od małobiuściastych koleżanek, że miały to samo) to się trochę zazdrości. Choć gdybym miała masę kasy i tak bym sobie ich nie zooperowała.
Miałam próbkę jak to działa na otoczenie, a ściślej na facetów. Jestem gruszką, szerokie biodra, wydatne pośladki, wąska talia i mały biust. Jednak jak karmiłam córki to piersi wydatnie mi się powiększyły. I ja, ta sama twarz, ta sama figura, tylko ta jedna mała zmiana w postaci piersi i widziałam we wzroku facetów takie "wow". No ale naprawdę jakoś nie żałuję. Są plusy małych piersi.
Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
No jak patrzę na kobiety, to najbardziej podobają mi się wysokie, posągowe, bardziej płaskie niż okrągłe, ewentualnie z wąska górą a nieco szerszym dołem, ze smukłymi, długimi nogami. Tak chciałabym wyglądać, ubrania najbardziej podobają mi się właśnie na takich osobach.

A tymczasem jestem klepsydrą (nie wiem co mi się z gruszką pomieszało) i mam 163cm wzrostu
Generalnie wiem, że nie mam na to wpływu jakiegoś wielkiego, a każdy mówi że zmiana na plus. Ogólnie z niższą wagą czuję się super, ale moja figura zdecydowanie nie jest moją wymarzoną [emoji16]
Jak pisała Pumpkin bodajże- czemu Ci z tym źle?

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

W avatarze Andie MacDowell.

Edytowane przez MariaFrancesca
Czas edycji: 2023-08-23 o 20:14
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując