Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2024
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-24, 10:09   #345
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Dot.: Marcowe Mamy 2024

Cytat:
Napisane przez _Melodia_ Pokaż wiadomość
Taaaaak! hahahah skąd wiedziałaś? wersja bird of paradise
Po prostu uwielbiam te liście monstery i papugę!
To te co kosztują tyle że mój chłop prawie padł na zawał jak zobaczył cenę?

Ja standardowo jak i w pierwszej ciąży planuje zakupić używany wózek na olxie za max 700 zł i w jakimś 7 czy 8 miesiącu życia dzieciaka go sprzedać i przesiąść się na wygodną i dobrą spacerówkę też z olxa

Spacerówkę wiem już jaka na pewno kupie, poprzednia była fajna ale nie do końca byłam z niej zadowolona więc sprzedałam. Została mi po synu tylko spacerówka typu parasolka która jest świetna
Moim zdaniem szkoda kasy na drogie wózki. Zwłaszcza te pierwsze z gondola. Chyba, że miałabym kasy jak Lewandowski to wtedy to wiadomo można najdroższe kupować

Z mojego doświadczenia na czym na pewno nie oszczędzać
- materac do łóżeczka
- DOBBRY fotelik!!!
- dodatkowe szczepienia

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandra_nie_ola Pokaż wiadomość
Melduję się po prenatalnych, po których jestem o wiele spokojniejsza. Ryzyko trisomii wyszło bardzo niskie, obraz w USG prawidłowy no i mamy na 70% dziewczynkę (o której marzę )
wczoraj moja teściowa miała urodziny i chcieliśmy z tej okazji od razu poinformować ją o ciąży, niestety się nie udało bo cała rodzina się zjechała i już nie było jak, ale pewnie przy najbliższej okazji nadrobimy
Gratuluje! Ja nie ludze się, że coś będzie widać na prenatalnych, poprzednio dowiedziałam się chyba w 18 tygodniu z tego co pamiętam.
Ale super, że Ty wiesz, może to też zależy jak się dziecior ułoży
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując