Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamy 2023
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-27, 08:36   #474
Kasiaml91
Zakorzenienie

GG do Kasiaml91
Dot.: Grudniowe mamy 2023

Cytat:
Napisane przez EwkaP Pokaż wiadomość
Ja mam luca ,3 lata temu kupiony syn ogólnie gondola trochę spacerówkę używaliśmy. Wygląda jak nowy ��wyprany był..

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Nie straszcie,że zmiana płci, ja w wtorek idę na badania. Ogólnie dziwną glukozę miałam,teraz nie wiem czy coś się zmieniło na czczo 87 ,ale później miałam tylko po 2 godzinach i tam 169 . Totalnie nie wiem czy co cukrzyca czy nie. Było by to dziwne zero słodyczy,sera żółtego,jem tylko ciemne pieczywo. Parę raz już sobie mierzyłam cukier i był spoko,nawet za niski. A tu po glukozie 30 minut myślam, że zasnę. Odlot miałam ,pewnie gdyby nie siostra to bym zasnęła.
My mamy neutralne ciuszki białe 🤪 beżowe . Puki co dokopałam się dotego . Nic nie kupiłam oprócz pampersów wszystkich marek rozmiar 1 i widzę sporą różnicę w rozmiarze .
A miałaś 2 czy 3 punktową krzywą? Bo standardowo robi się tylko 2-punktową, a słyszałam że jak nie masz na zleceniu albo nie powiesz że to w ciąży to nie robią 3-punktowej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

24.07.2020
06.12.2020
23.07.2022
Kasiaml91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując