2023-08-27, 21:28
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Związki z obcokrajowcami
Cytat:
Napisane przez julka_25
No właśnie to mnie ujęło. Ta otwartość, ponieważ ja należę do osób dość zamkniętych w sobie. I ten luz i pewnosć siebie.
Pod względem fizycznym też mi się podoba  aczkolwiek ostatnio raczej gustuję w blondynach.
Po kilku związkach, w których cierpiałąm na totalne ignorowanie moich potrzeb, nagłe zainteresowanie tego człowieka trochę mnie ujęło. Wiem, ze to może wynikać po prostu z samej mentalności i wychowania, ale i tak jest mi miło.
Mieszkasz w Polsce czy we Włoszech?
|
Mieszkamy w innym kraju, gdzie oboje jesteśmy imigrantami w obu przypadkach było sporo komplementów. Ogólnie mam pozytywne doświadczenia, jednak ograniczone do populacji dobrze wykształconych Włochów mieszkających za granicą. Nie wiem jacy są przedstawiciele ich innych środowisk. Na pewno, jak w każdym kraju znajdą się i fajni i toksyczni. Mnie urzekło wlasnie opowiadanie o emocjach, bycie otwartym w rozmowie, nie przepadam za typami, którzy tłumią w sobie każde uczucie, które nie jest złością, bo to "niemęskie". Szczerość i otwartość ułatwia mi zrozumienie drugiej strony, nie umiem czytać emocji cichych i naburmuszonuch partnerow
Sent from my FP4 using Tapatalk
|
|
|