2023-08-28, 13:37
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klątwa siedmiu lat? Niepewność w długoletnim6 związku
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89657914]Gdzie bys sie wyprowadzila na miesiąc?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale wiekszosc doroslych ludzi nie ma gdzie pojsc na miesiac ja np nie mam takiego miejsca ani moja corka ktora mieszka 2h ode mnie i ma prace w tym miescie .nikt ci nie wynajmoe mieszkania na miesiac a nawet jesli to sa horendalne koszta na które tez nie kazdego stac
I ktore z nich ma sie na ten miesiac niby wyprowadzic ?pomysl niezbyt realistyczny i bez sensowny moim zdaniem[/QUOTE]
no on ma się wyprowadzić. a raczej ja bym się na jego miejscu wyprowadziła. a co za różnica gdzie, do rodziny, do znajomych, pokój w hotelu bym wynajęła jakbym musiała. jakby mnie nie było stać na miesiąc, to na pół miesiąca, ludzie jeżdzą na tyle na wakacje, więc większość osób byłoby na to stać. tyle że to jest wybór. ja bym wybrała zapłacić za komfort poukładania sobie myśli i uczuć w głowie, nawet jeśli miałoby to być kosztem wydania tych pieniędzy na coś innego.
na forum to łatwo tak klepać bez emocji w klawiaturę. do dzisiaj pamiętam jedno z moich najgorszych rozstań. płakałam, nie mogłam się pozbierać przez długi czas. ja byłam stroną, która podjęła decyzję. ile ja się nasłuchałam 'czego ryczysz, przecież to ty zerwałaś'
|
|
|