Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybkie randki (speed dating) czy Tinder. Co lepsze?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-29, 08:23   #31
MyEyesHurt
Raczkowanie

Dot.: Szybkie randki (speed dating) czy Tinder. Co lepsze?

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Skoro podchodzisz do każdej samotnej kobiety jak do potencjalnej nosicielki genów Twoich dzieci, to nie wiem co wskórasz z takim nastawieniem. Skoro ludzie przychodzą do pubów i barów w grupkach, może wyciągnij gdzieś swoich znajomych albo dołącz do nich, gdy oni gdzieś wychodzą? Często jest tak, że ktoś zabiera swoich znajomych, grupka rozrasta się i poznajesz nowych ludzi, a wśród nich być może jest potencjalna partnerka. To zrozumiałe, że szukasz związku, ale to nie wyklucza zafiksowania tylko na opcji romansowej, często związki powstają samoistnie bo ludzie poznali się, polubili się, mieli np. wspólne hobby czy znajomych i w końcu zostali parą.
Szczerze Ci powiem, ze wielokrotnie wychodziłem do pubów/barów w grupie i jakos nigdy sie to nie "rozrosło" jak to mowisz, a raczej zawsze sie trzymało swojej grupy. Źle interpretujesz. Nie jestem zafiksowany, w zadnym razie, tylko po prostu narzekam, bo nie ma dzis wielu miejsc do poznania innych bez poczucia skrępowania i niezręczności... Tyle i aż tyle.
MyEyesHurt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując