2023-08-29, 11:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Kamlisa ani chybi na Maciusia zadziałały wątkowe kciuki, super, że kocio ma się lepiej dużo zdrowia dla niego 
Caffe fajne zakupy, pomadka Korres ma przecudne opakowanie Ja standardowo o tej porze roku obkupiłam się w retinal Medika, mam i Crystal 10 i ten biały Retinoate i w sumie nie wiem, ktory lubię bardziej. Testowałam też czarną wersję Intense (była w cultowym kalendarzu), ale jakoś biała mi bardziej przypasowała.
Odliczam dni do Azji   , mam już bilety, wylatujemy 10, wracamy 30, liczyłam na trochę dłużej, ale niestety początek października to kilka wydarzeń w firmie, których nie wypada mi ominąć. 
Kqq widziałam rolki z Grecji, pięknie było Btw, chciałabym kupić sobie hantle do domu, podglądam Was na innym wątku i Ty chyba jakieś już masz - polecasz coś konkretnego? 
Magbeth my ostatecznie nie polecieliśmy na ten weekend do Norwegii i to w sumie z bardzo dziwnego powodu, otóż Tżet robił sobie kontrolne badania krwi i wyniki wyszły fatalne (wskazujące na ostre zapalenie trzustki, choć jego fizyczne samopoczucie absolutnie z tym nie korespondowało) więc na cito dostał skierowanie do szpitala (akurat na nasz wyjazdowy piątek, a co ) i tam zrobili mu te badania ponownie i okazało się, że wszystko jest ok, wyniki jak młody bóg. Dziwna sprawa, na wszelkie wypadek uruchomiono dalszą diagnostykę, która teraz dzieje się, no ale do Norwegii nie polecieliśmy. Czego bardzo żałuję, ale co zrobić!
|
|
|