2023-08-29, 15:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.
Cytat:
Napisane przez nikisa
Na początku coś znalazłam, że 20% wraca do mnie, ale w sumie na stronie nic o tym nie ma, więc bardziej ubrania do oddania
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ale 20% z czego? Oni to sprzedają i oddają 20% czy jak?
Cytat:
Napisane przez chwast
Pisałam tu jakiś czas temu, że rozwaliły mi się klapki i nie mogę w całym internecie znaleźć klapek w takim kolorze jak chcę, w moim rozmiarze.
W końcu udało mi się znaleźć - ale są na szeroką stopę, a nie wąską - chodzi o klapki BIRKENSTOCK.
I teraz nie wiem, niby chodzi mi się normalnie, ale w porównaniu do moich starych klapek, które były na stopę wąską - nie prezentują się tak ładnie i widać, że są szersze.
Oddać czy zostawić? Czy ktoś ma BIRKENSTOCK szerokiej a stopę wąską? Co sądzicie?
|
Ja bym je oddała, ale nie ze względu na wygląd, ale na wygodę. Za szerokie klapki to jest dramat. Noga będzie Ci uciekać jak będzisz szła i będziesz się potykać. Zwłaszcza jak będziesz schodzić gdzieś z góry.
Cytat:
Napisane przez abiblabla
Mam sporo problemow w zyciu prywatnym, ale nie wiaze z nimi tego wybudzania sie, bo dzialo sie tak samo nawet gdy mialam zycie mlekiem i miodem plynace. Wiem, ze wyglada to na oczywisty powod, ale no kurcze, wystarczy ze jest weekend, lub mam wolne i to sie nie dzieje. Moim zdaniem to stres w zwiazku z koniecznoscia wstawnia o wczesnej porze. Pracy nie chcialabym zmieniac, w poprzedniej pracy gdy zaczynalam 2h pozniej bylo dokladnie to samo. Musialabym chyba zaczynac prace o 12, zeby wstawac o tej godzinie ktora mi odpowiada... Nierealne
Faktem jest za to ze nie przestrzegam higieny snu. Ogladam serial tuz przed pojsciem spac, kolacje tez jem pozno z powodu mojego partnera (wraca do domu okolo 21). Czasem zjadam ja z tego powodu sama wczesniej. Dzieki wszystkim za pomysly. Szczerze mowiac, chetnie bym zaczela brac cos na sen. Leki przeciwlekowe wypisuje tylko psychiatra? Czy rodzinny?
|
A o której kładziesz się spać? W sensie ile godzin w zamyśle powinnaś przesypiać? Higiena snu jest bardzo ważna, ale czasem trzeba czasu zeby organizm się przestawił. Probowaś jakieś ziołowe leki na sen?
|