Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-08-31, 08:53   #710
Rena
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
U chińczyków są takie pokrowce gumowe na buty, zakupiłam i są całkiem niezłej jakości. można je założyć na buty jak pada, a później zdjąć jak się pogoda poprawi.

Napiszesz cos wiecej ? Interesuje mnie to rozwiazanie.

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
We Wroclawiu nie mamy takich problemów, bo rzadko kiedy jest deszcz a co dopiero ulewa. Nawet jak popada to przelotnie, to mozna gdzieś przeczekać.
Pamietam chyba z 5 lat temu mnie burza dorwała na rowerze i nie mialam się gdzie schować. To przelalo mnie na wylot a tak to problemu nie ma[emoji12][emoji12]
Kalosze jakieś mam, ale to bardziej do lasu na grzyby a nie na deszcze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Mam w pracy ze 2 pary[emoji6] zimą nie wyobrażam sobie siedzieć 8 godz.w botkach czy innych zimowych.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ale ja nie mieszkam we Wroclawiu.
U nas mowi sie nawet o deszczu, ze to jak wziasc prysznic. Faktycznie czesto pada tak ostro, ze strumien jest taki jak pod prysznicem.

Melissy sa ok - jak kilka lat temu byla powodz w czerwcu, to balerinki tej firmy sluzyly mi za kalosze. Pamietam, ze zniszczylam wtedy ze 3 parasole i to raptem w jeden miesiac.

Mam tez nowe Martensy na zbizajaca sie jesien. Ale z tej miekkiej skory model pascal. Ubralam je w ramach rozchodzenia na wiosne i mialo byc sucho tego dnia. Ale wracajac do domu spadl deszcz i to taki lekki. Mimo to sciagajac skarpetki byly juz lekko wilgotne. Potem kupilam do tych martensow ich wosk/paste w sloiczku, w sensie firmowa Martens. I nie wiem czy mimo to nie beda przemakac. Skora jak raz pusci deszcz, to potem juz stale przemaka. Co mi radzicie ?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując