Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyjazd faceta na 3 miesiące za granicę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-08-31, 12:56   #2
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Dot.: Wyjazd faceta na 3 miesiące za granicę

Cytat:
Napisane przez TaKarola Pokaż wiadomość
Hej,

Zakładam wątek, ponieważ sama już nie wiem co mam o tym myśleć. Mój TŻ z którym jesteśmy właściwie niezbyt długo razem, planuje niedługo wyjechać za granicę do swojej siostry (dokładnie do stanów) na 3 miesiące. Ogólnie spotykamy się niecały rok ze sobą i już na początku wspominał, że chciałby tam polecieć. Sam fakt wyjazdu jest dla mnie jeszcze znośny, ale problem jest taki, że chciałby tam podróżować przez około 2-3 tygodni. W tym celu znalazł grupę na fb gdzie zgłosił się do jednego chłopaka który również będzie podróżował w tym terminie w tych lokalizacjach, jednak ten chłopak też ma jakieś chętne 2 dziewczyny, więc najprawdopodobniej będą podróżować w 4 osoby. Wchodzi w to spanie w jakichś motelach, być może namiotach, oczywiście faceci i dziewczyny oddzielnie (tak planują). Obawiam się jednak, że mogą być sytuacje gdzie będą zmuszeni spać np. w jednym pokoju. Mimo, że jest przekonany że nic złego się tam nie stanie i mnie uspokaja to jednak czuję taki niepokój i czuję się niepewnie, zwłaszcza że nie wiem co to za dziewczyny. Co o tym sądzicie? Czy to w związku z tak krótkim stażem jest akceptowalne? Z jednej strony nie chcę go ograniczać, z drugiej nie chcę czuć się niepewnie. Sam pomysł z podróżowaniem z innymi pojawił się ze względu na spore koszty podróży. Czy przesadzam martwiąc się o ten wyjazd czy można uznać że to normalne w tej sytuacji i powinnam trochę odpuścić?

uwazam ze nie masz tu nic do odpuszczania,pozwalania itp
ty mozesz decydowac tylko za siebie jesli dla ciebie takie zachowanie jest nie do zakceptowania w zwiazku to mozesz mu o tym powiedziec i zakonczyc ta relacje ,nie masz jednak za bardzo prawa dyktowac swojemu partnerowi-nie wazne jak dlugo jestescie razem - co on ma robic w swoim zyciu

jestem zwolennikiem wolnych wyborow,nie lubie miec przez nikogo nic narzucane i nie narzucam innym drogi zyciowej,wyboru przyjaciol,spedzania urlopu itp
uwazam wiec ze on ma prawo podrozowac z kim chce i jak chce a ty masz prawo od niego odejc jesli ci ten sposob nie odpowiada nic wiecej

ps,prawda jest taka ze nie musi wcale byc w podrozy zeby sie kims zauroczyc i od ciebie odejsc(zdradzic) nie masz na to zadnego wplywu ,jak ma zdradzic to zdradzi czy mu pozwalasz czy nie ,moze sie w kims zauroczyc w kazdym momencie to moze byc jego siostry kolezanka,dziewczyna poznana w sklepie,sasiadka z za plotu,dziewczyna poznana w samolocie w trakcie podrozy do siostry itp itd co ma byc to bedzie

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2023-08-31 o 13:24
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując