2023-09-02, 00:35
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Uczucie ciągnięcia w nodze po tabletkach antykoncepcyjnych
Cytat:
Napisane przez Aaneczkaa86
Zobaczysz co Ci lekarz powie na wszystkie wyniki badań. Daj znać po wizycie. Bardzo Ci się podniosły dimery od ostatniego badania ?
Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka
|
Lekarka kazała odstawić dla własnego bezpieczeństwa, tak i zrobiłam. D-dimery podniosły mi się prawie 3 krotnie . No nic, lekarka dodała jeszcze aby skonsultować się z ginekologiem i podjąć dalsze kroki, powiedziała abym nie zgadzała się na antykoncepcję dwuskładnikową nawet z niższym czynnikiem bo prawdopodobnie mam po prostu tendencję do robienia się skrzepów.. Także pozostaje jednoskładnikowa, mimo wszystko cieszę się, że jest dla mnie jeszcze jakiekolwiek wyjście i nie będę musiała totalnie odrzucić antykoncepcji hormonalnej przez mój problem, bo jednak dzięki nim czułam się dobrze fizycznie i psychicznie i mniejszy stres podczas stosunku także same plusy
Jeszcze zapomniałam dopisać, lekarka mi kazała sobie kupić w aptece Cyclo3forte i brać 2 razy dziennie i też cholesterol wyszedł mi dość wysoki, mimo że w czerwcu wyszedł dobry, lekarz też mowiła, że może być to przez to ale na szczęście zakrzepicy mimo wszystko nie ma
Edytowane przez Aurel4
Czas edycji: 2023-09-02 o 00:40
Powód: Zapomniałam dopisać
|
|
|