Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj cz. 66.
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
Lubię Skrzyczne w Beskidzkie Śląskim
|
O, to mam następny cel 
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89661220]Ah ale wam dziewczyny zazdroszczę tego, że mieszkacie blisko gór mogłabym chodzić w każdy wolny dzień, to się nigdy nie nudzi[/QUOTE]
Ode mnie 1,5 godziny drogi, da się w jeden dzień spokojnie fajny wypad zorganizować 
Cytat:
Napisane przez gothka152
W przedszkolu jest moje miejsce. Moi ludzie. Moje dzieci.
Jestem dumna z tego, co robię.
|
Doceniam, że są tacy jak Ty Czekam na to aż poprawią się Wasze warunki pracy, bo to jest bez komentarza (wiem co i jak, pracowałam 11 lat w szkole)
Cytat:
Napisane przez HermiJona
Po raz pierwszy od dawna czuję, że chcę i mogę. I to nie jest chwilowy hype.
|
To jest dobry stan 
Cytat:
Napisane przez Higurashi
Gdybym się modliła, to bym się pomodliła właśnie dziś. Mam nadzieję, że to nic poważnego, tato. Stresuję się...
|

Cytat:
Napisane przez panna_felicjanna
Dziś tak z pełną mocą dotarło do mnie, że to koniec. Że już naprawdę nie ma ratunku, bo wciąż twój stan się pogarsza.  Godzę się z tym, dziś już się godzę na to, byś odeszła i się nie męczyła.
Otwarte usta, na wpół przymknięte powieki, plamy na skórze, osłabienie. To już nie potrwa długo. [emoji25]
Tak trudno jest się pożegnać.
|
Feliś...
Cytat:
Napisane przez HermiJona
Nie mam słów. Wywołujesz u mnie nieokreśloną lawinę uczuć, odcięłam się od tego, by na spokojnie zaopiekować się swoim wnętrzem i je poukładać, a Ty znów piszesz i nawet mówisz, żeby się spotkać, jakby nigdy nic. Twierdzisz, że uszanowałeś moją decyzję o braku kontaktu, a mimo to proponujesz spotkanie i porozmawianie co tam, bo U CIEBIE się przez ten miesiąc w życiu zmieniło i TY uważasz tę znajomość za wartościową dla CIEBIE. A czy zapytałeś, jak się czuję, co u mnie, albo czy w ogóle czułabym się ok gdybyśmy mieli się spotkać? Nawet się nie wysiliłeś na sztuczną uprzejmość, po prostu czegoś chcesz bo TOBIE (i tu nie wiem co wstawić, bo nie wiem jaka jest motywacja, nie mam słów). Tak było i wcześniej, tak widzę to i teraz.
|
Dobrze, że to widzisz. Mam nadzieję, że powiedziałaś, żeby spadał 
[1=25b2a07661c38f1fbeb6ed1 b51a706f49250c239_6721770 231591;89662441]Mam dziwne przeczucie, że to może być ostatnia taka jesień. Ostatnia, gdy jesteśmy wszyscy razem. Oboje gaśniecie w oczach tak, jak gaśnie zieleń na drzewach. [/QUOTE]

Bolą łydki po tych górkach. Córka następnym razem zostaje na nizinach, bo motywowanie jej to był nasz główny wysysacz energii w czasie wędrówki Syn za to spisał się na medal, jest z niego urodzony turysta 
Nowy tydzień, oby był spokojny.
Czas edycji: 2023-09-04 o 08:32
|