Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-09-13, 13:29   #2960
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Kobiety są wychowywane na bardziej wyrozumiałe, dające drugą szansę itd. Poniekąd może są i takie z natury. Niektóre. Może mniejsza lista "must have", byle ogólnie nie odrzucał. U facetów to rzeczywiście częściej dosyć konkretna lista życzeń i nie zejdą z nich tak łatwo lub wcale. Nieraz się facetowi podobałam z charakteru, vibe się niby zgadzał, ale nie byłam do końca w jego typie lub go aż tak nie pociągałam. I nic się nie dało z tym zrobić. Życie.

To samo pomyślałam. Chyba kompletnie nie jego typ.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Trzeci odcinek za mną i nie wiem. Jak dla mnie ona minę miała nietęgą, ale może to ta pogoda. Może będę wredna, ale jak dla mnie on powinien się ogarnąć, schudnąć, zadbać o siebie. A coś mi się wydaje, że to koleś pt. takim mnie Panie Boże stworzyłeś, to takim mnie masz. Ale może ona lubi ten typ. Dziewczyna jak dla mnie za fajna i za młoda dla niego.
No ta nadwaga jego wygląda bardzo niezdrowo, też się zastanawiałam, czy dziewczyne to zaakceptuje. Bo jednak taka nadwaga oznacza nie tylko kwestię estetyczną, ale możliwe problemy zdrowotne i brak zadbania o siebie właśnie. Wiadomo, moze to być skutek jakis tam chorób juz istniejacych, ale wygląda naprawdę niezdrowo. Też miałam wrażenie, że sie jej bie spodobał. Ale już na jej prezentacji mówiła, że dla niej wygląd nie jest najważniejszy, że trzeba się poznać i przede wszystkim tam była wstawka, że bede się czuła bezpiecznie, jeśli facet nie będzie mniejszy niż ja. Ale wątpię, żeby o coś takiego jej chodziło.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując