Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot. cz.80.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-09-18, 14:52   #1097
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot. cz.80.

Cytat:
Napisane przez olabambola Pokaż wiadomość
w pracy zrobili nam kuchnię, ze zlewozmywakiem i zmywarką. Jest co prawda na końcu korytarza, ale tylko tam mozna było ją zorganizować. Moje koleżanki z pracy wolą zmywać naczynia przeznaczone do mycia w zmywarce ręcznie w toalecie, lejąc hektolitry wody nie wiem skąd w ludziach taka niechęc do zmywarek w pracy, bo to już moja druga praca, gdzie zmywarka nie cieszy się powodzeniem wśród personelu, który w domu ma zmywarki.
a jak to jest/powinno być zorganizowane logistycznie tzn. ktos zbiera te brudne naczynia,zęby zmywarke zapełnic (jaka macie duzą?) czy po prostu ludzie mają wkladac te swoje kubki i talerzyk po śniadaniu i ktos (kto?) jak sie nabiera to zmywarkę włącza?

tak sie podpytam, bo nie mam w pracy nawet tzw. pokoju socjalnego, ale moze niedługo wyląduję w pracy typu 'kurnik'

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
O jezu, tak. A skoro to powszechny problem, o którym się dużo mówi, to musi być niezależny (a przynajmniej w jakimś stopniu) od IQ.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk
to pewnie po części brak czasu, nadmiar informacji, przemęcznie.
oraz takie BŁEDNE, przestarzałe informacje w mediach, w otoczeniu, które sie uznaje za 'pewnik' jak np. te o kserowaniu ksiazek. przynaje- nie chce mi sie o tym czytać, weryfikować, nie potrzebne mi to w tym momencie, Norluka- jesli masz czas- oświeć proszę

Kiedys usłyszalam od dosyc mądrej, inteligentnej znajomej, że nie powinnam małego dziecka karmic ryżem- bo w nim są cząstki arszeniku. zweryfikowałam to dopiero po kilku miesiącach, że to bzdura. a chyba przynajemniej te średnie IQ mam, w testach (dawno juz0 mi wychodziło
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując