|
Dot.: Listopadowe mamy 2023
Aante, tak żel babydream jest bardzo fajny. Ja ogolnie patrze na srokao na skład. Kiedys lekarka polecila mi olejek z apteki Balneum Baby Basic (wersja pielegnacyjna) i super sie sprawdza jako dodatek do kąpieli (do mycia glowy nie probowalam). Niestety dosc drogi. Tyle ze wtedy statszak mial male problemy ze skórą.
Izan ja kupilam na allegro oryginalne pampersy (active baby). Paczka 76 sztuk wyszla mi 50zl, wiec cena jest naprawde ok. Dla starszaka byly najlepsze. Pampers premium care tez byly ok ale nie podobal mi sie taki ich chemiczny zapach. Mam jedna paczke jedynek i potem mysle ze jiz na dluzszy czas beda potrzebne dwójki. A pampersy idą jak woda...
Z sikaniem jeszcze pół biedy, ale czesto zaraz po zmianie idzie kupa i za 5 min zakladamy nowego. Starszak robil czasem nawet z 5-7 kup dziennie, wiec non stop bylo przewijanie...
Butterfly, a gdzie mialas dokladnie sesje w Wiedniu? Bo ja tu mieszkam, i moja siostra tez sobie tu robila sesje w Belwederze fotki wyszly super! tyle ze ich szwagier jest fotografem i wszyscy zatrzymali sie u mnie i polączyli to z kilkudniowymi odwiedzinami i zwiedzaniem 
A poza tym to starszak pojechal wczoraj z tatą do Polski, tak jak postanowilismy wszystko to tej pory poszlo super (odpukac), a ja mam wolny weekend tyle ze zamiast spac to obudzilam sie o 7:30
Edytowane przez buli_szufla
Czas edycji: 2023-09-22 o 08:14
|