2023-09-27, 12:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2024
Cytat:
Napisane przez _Melodia_
Nie chodze na NFZ (jeszcze  ) ale na wizytach ma zawsze sprawdzanie szyjki no i odczyn czy nie złapałam jakiegoś zapalenia przypadkiem... ja mam wizyte najbliższą jakoś chyba 11 października, a 25-29.10 musze umówić się na USG połówkowe już.
Teraz wrócę to jakiś czas temu poruszanej kwestii - wybaczcie, ale nie wchodze regularnie bo tapatalk działa słabo, a na kompa wchodze tylko w pracy.
Vision możesz napisac w którym szpitalu pracuje Twoja prowadząca ginekolog? Ja nadal się waham co do wyboru szpitala, o położnej nie wspomnę - słyszałam że można poznać z bliska je na szkole rodzenia i po zajęcicach zdecydować. Ale ja zapisałam nas na grudzień, ale wolałabym styczeń szczerze mowiąc a wtedy to już będzie na chwile przed porodem i obawiam się że nikt sensowny nie będzie juz dostępny. Z drugiej strony czytam opinie że w tym szpitalu każda położna to anioł i nie ma co wykupowac prywatnej opieki... trochę ju mam mętlik, bo korzystałam z tej usługi już i trochę się boje że będzie jak u moje starszej siostry -3 poród po 2 bezproblemowych po latach trwał 30h, bo wszyscy zlekceważyli wieloródkę i stwierdzili że pójdzie gładko. Sama nie wiem jaką decyzję podjąć eh
|
Moja ginekolog jest ordynatorką w UCZKIN. Ja od dawna mam w głowie Południowy, to jest mój pierwszy wybór do rodzenia. Męczy mnie ten temat już jakiś czas i wczoraj uznałam, że chyba jednak pójdę za instynktem i zdecyduję się na Południowy. Za każdym razem jak myślałam o innym szpitalu to się stresowałam, że co jeśli coś się tam nie uda i potem do końca życia będę sobie pluła w brodę, że nie pojechałam do tego Południowego. Dla mnie priorytetem jest poród, nie chcę mieć traumy. Może i opieka po porodzie jest tam gorsza niż w UCZKIN, ale warunki do rodzenia lepsze. I już nie będę kombinować. Chyba 
A Ty jaki szpital rozważasz?
|
|
|