Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mój TŻ potrzebuje się wyszaleć z kumplem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-10-02, 12:00   #2
Aelora
Wtajemniczenie

Dot.: mój TŻ potrzebuje się wyszaleć z kumplem

Jeśli poznałaś kolegę, jego partnerkę i jest on w porządku, nie próbuje jakoś wpływać na Twojego chłopaka czy namawiać go do głupich rzeczy (w sumie chłopak i tak jest dorosły i ma swój rozum) to nie ma się czym przejmować. Dwadzieścia parę lat to taki okres, gdy jeszcze jest więcej czasu i sił na imprezowanie, a on sam powiedział, że długo odmawiał sobie ze względu na Ciebie, aż poznał kolegę. Twój chłopak pracuje, że ma tyle czasu na imprezy?
Może być tak, że na dłuższą metę Wasze style życia mocno się różnią. Ty chcesz stabilizacji i sama pisałaś, że nigdy nie ciągnęło Cię do szalonych wypadów, a Twój chłopak lubi się rozerwać i długo odmawiał sobie tego uważając, że musi być bardziej stateczny w związku. Jeśli w dłuższej perspektywie będzie to nie do pogodzenia i stanie się źródłem zgrzytów między Wami, może okazać się że nie jesteście dopasowani i trudno mówić o wspólnej przyszłości (jesteście razem od bardzo wczesnego wieku).
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując