Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub od pierwszego wejrzenia-program TVN część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-10-04, 09:59   #1782
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia-program TVN część IV.

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Wiem o co chodzi, bo kiedys tez taka bylam. Tylko, ze to jest strzelanie sobie w stope. Co bysmy sobie tutaj nie napisali, to co do zasady facet lubi sie wykazac, lubi czuc sie potrzebny, jak kobieta jest caly czas taka hop siup do przodu ze wszystkim, to pozniej niech sie nie dziwi, ze wszystko musi robic sama albo wszystko jest na jej glowie i facet nie przejmuje inicjatywy. A jak juz w ogole dorzuci sie krytyke i pospena mine, to mix niesamowity , zycze powodzenia. Dla mnie wczorajsza postawa Kingi byla odpychajaca i ja nie chcialabym spedzac czasu z taka osoba.
Ale jeszcze z trzeciej strony , to on nie robi niczego, co by świadczyło o tym, że ona mu się podoba chociaż trochę lub że przynajmniej próbuje w niej znaleźć fajne cechy. Myślę, że się po prostu, po ludzku już tym wku... i stąd te kilka niefajnych momentów z jej strony. No chyba, że to słynny montaż i po prostu jakichś chwil bliżej nie pokazują.

Mnie ta nerwowość i sztywność Marcina pewnie by się udzieliła, w sensie wpłynęła negatywnie na moje zachowanie. I jeszcze to komentowanie, że pewnie gra jej nie pójdzie, bo nikomu nowemu nie idzie. Męczące i irytujące.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2023-10-04 o 10:13
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując