2008-09-12, 08:42
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tu kupują Wizażanki - lista Sklepów i Ciuchlandów
jest i bydgoszcz ja polecam jak dla mnie jeden i jedyny lumpik ale dla mnie to zaden cuchland a zaje... sklep z uzywana odzieza, w 80% ona jest nowa z metkami i cenami zagranicznymi, wszytsko wyprane i wyprasowane i zero dziur i plam jak w prawdziwych lumpeksach, on jest na ulicy pod blankami 6 w BYDGOSZCZY, ceny moze nie sa niskie bo nie ma przecen np jedego dnia dostawa innego 50 % ale orginaly i tzw. perełki sa, inne sklepy tez sa np. KOLA, czy te z nietoperzem, one sa na curie sklodowskiej, na osowej gorze, w fordonie sa dwa, kolo geanta,innej firmy jest jeszcze na dworcowej ale to sa takie masowe gdzie 5 min po otwarciu wszystko co dobre wybiora, a jak zajrzysz dzien po dostawie i jest cs fajnego to z dziura, ja polecam moj ukochany sklepik MODNA SZAFA sie nazywa ul. Pod blanakmi 6, ja tam sie wybuerma z mama i babcia bo jest tam co wybrac dla kazdego, i sportowe czyli jeansy dla mnie , i sukienki na wesele dla mamy czy plaszczyki takie jak w zarze, a i babcia ma swereki z cekinami do pracy w swoim rozmiarze polecam i pozdrawiam
|
|
|