2008-09-12, 10:07
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Cytat:
Napisane przez Aggie125
Oj tak, ja kiedyś wyslalam parę odlewek i flakonow zabezpieczonych watą i doszły w idealnym stanie  a z waty sobie pożartowałyśmy z paroma dziewczynami
Milawroc, co do "uprzejmej" pani na poczcie, to poczta mogłaby wreszcie zadbać o asortyment pocztowy, czyli duży wybor kopert bąbelkowych (a nie tak jak kupowalam ostatnio, kilka kopert na jednej, kilka za drugiej, bo na pierwszej poczcie były razem 4 koperty w rozmiarach, ktorych potrzebowalam. Folia bąbelkowa, książka nadawcza czy tasma klejąca to normalny asortyment pocztowy, ale jak się woli sprzedać cukiereczki i zeszyty szkolne...
|
Nie wspominając o szarym papierze do paczek bo u mnie to luksus,który na poczcie mogę kupić tylko w zestawie ,dosyć drogim,razem z taśmą ,sznurkiem i czyms tam jeszcze.
Jak juz mówimy o przesyłkach to jest tez jedna sprawa,która mnie denerwuje.Otóż zawsze pytam jaką przesyłką wysyłamy: polecony ekonomiczny czy priorytet i naprawdę wściekła jestem jak ja wysyłam tak jak było ustalone a w zamian dostaję priorytetową ale zwykłą czyli nie rejestrowaną.Wprawdzie to były tylko wymianki próbek perfum,po których nie wystawia się przekupek ale niesmak pozostaje.
|
|
|