Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-10-31, 10:29   #2693
meliandra
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 69.

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Zobacz welniane swetry united color of benetton.
Zgadzam się, Benetton ma bardzo fajne swetry i w rozsądnej cenie, zwłaszcza na promocji.

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Czy jak na zaladno lounge zaznacze konkretne rzeczy do zwrotu, to mogę sobie jakąś zostawić i po prostu mi nie zwrócą za daną rzecz pieniędzy? Czy będzie problem, bo jest na zgłoszeniu zwrotowym, a nie ma jej w paczce?

Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka
Możesz, po prostu oddadzą Ci za to co odeślesz.

Cytat:
Napisane przez Fenenna Pokaż wiadomość
Malowanie ścian
Jaką farbą zakryć widoczne kable na ścianach po malowaniu?

W sensie chodzi mi o to że po poprzednim malowaniu mam w całym mieszkaniu widoczne przebarwione ślady w miejscach gdzie pod tynkiem położone są kable.

Szukam konkretnej farby, nazwy i marki - proszę o pomoc bo dziś mam okazje jechać do sklepu
Wiem że w internecie jest X tematów o tym ale w odpowiedziach podane są jakieś skróty myślowe, żadnych konkretów a ja szukam ostatecznej odpowiedzi
Zgadzam się z tym co było napisane. Sama farba nie pomoże. Musisz to zaszpachlować, bo kable są za płytko i będzie i przebijać. Ewentualnie pomalowanie na jasny kolor może sprawi, że będzie to widoczne trochę mniej.