2023-10-31, 17:09
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot. cz.80.
Cytat:
Napisane przez Paprotka_
Ale to makijażystki się obrażają o to, że ktoś zamawia makijaż wieczorowy i idzie w nim do ślubu. Ten temat był wałkowany na wizażu już jakiś czas temu, wg niektórych to jest oszustwo. Mnie oburza takie podejście bo moim zdaniem wynika z nieuczciwości osoby wykonującej makijaż i podejścia "ślub tyle kosztuje to i za makijaż zapłaci". Tylko dorabiana jest do tego caaaala filozofia. Sprzedaje się usługę, nie okazję. Jeżeli zamawiam makijaż wieczorowy to takiej usługi oczekuje, a co ja z twarzą później zrobię - czy pójdę do ślubu czy zjem w nim obiad z kotami - to już moja sprawa. I moje ryzyko.
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
|
ja mysle, ze w praktyce to jesli taki makijaz pod jakims wzgledem nie spodoba sie klientce/uczuli/nie bedzie pasowal do sukienki/nie wytrzyma w stanie idealnym 12h harcow na weselu itd. to wszystko jest zwalane na makijazystke, ze makijaz nietrwaly czy nieladny
z tego powodu tez bylabym zla na cos takiego, bo mimo ze to nie moja wina to i tak ja oberwe, bo klientka wie swoje i po co slubny i czemu kazdy makijaz nie trzyma sie 2 dni i noc
a potem jest na ciebie i jedzie po Twojej reputacji
|
|
|