2023-10-31, 18:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Praca w sieciowkach - czy to normalne?
Cytat:
Napisane przez Anonim1101
Że stu Cv odpowiedzieli tylko jedna sieciówka bo nie mam doświadczenia. To normalne że pracodawca wymaga dojazdu do innego miasta w obrębie 120 km -100gdy inny sklep potrzebuje tam pracownika? Owszem czasami oferują dojazd, lecz nie chciałabym tak dojeżdżać w razie w. Czy też was tak wysyłają? Czy po prostu ja wybrzydzam?
|
wiesz jbybyło ciekawiej ja spotkalam sie bardziej ztakimi przeciwnymi ,innymi akcjami ,telefoniczne rekruterkaa informowała jednak ze najlepiej żeby mieszkac max z 40 km od miejsca pracy,,w sredn im miesciue,nie dajboze dojezdzać busem czy pociągiem
ogolnie jesli biora ludzi to obojetnie z jakiej odległosci to z wielką łaska do konfekcjonowania takiego pakowania odzieży i to najlepiej w galerii,..
najwiecej klopotów jesli chodzi o dojazdy i wywalczanie premii jest w sieciówkachm,,przypominam sieciówkach ODZIEZOWYCH,,z tymze pisze o niestety sytuacjach sprzed 3 lat,smiem watpic by cokolwiek sie polepszyło ,od tej pory rozsyłam cv bardziej niestety tylkodo lombardów, lepszy vibe ;pp powodzenia ;]
|
|
|