Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot. cz.80.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-11-04, 19:15   #2665
gosia_9508
Zakorzenienie

Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot. cz.80.

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą w pełni. Mamy pełno najróżniejszych przepisów, często regulujących nawet bzdury, a wiele istotnych spraw jest nieuregulowanych.

Tez jestem zdziwiona, ze tego nie mogli odholować.
Dla przykładu, u mnie w mieście co roku na Boże Ciało jest procesja - ulica. I wszystkie prawidłowo zaparkowane na miejscach parkingowych samochody zostają odholowane. Odholowane bez pytania nikogo, na dzien-dwa wcześniej dadzą jakaś tabliczkę informująca (nie jestem pewna czy to tabliczka czy znak). To długi weekend, samo centrum. Ktoś jest przyjezdny, zostawi samochód na parkingu na czas pobytu, to mimo, ze zaparkowany prawidłowo, to i tak go odholują. Z wyznaczonych miejsc parkingowych. Bo ulica bedzie przechodziła procesja. W czym jej te auta na miejscach parkingowych przeszkadzają nie wiem. Co więcej przy innych podobnych okazjach na tych samych ulicach - biegi przez miasto, półmaratony, marsze, protesty, itp. gdzie tez ulice są blokowane nic takiego nie ma miejsca. Tylko przy tej nieszczęsnej procesji takie cyrki z holowaniem sie dzieją
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując