2023-11-14, 18:32
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent Mikołajkowy dla Żoneczki 30lat
Cytat:
Napisane przez Piotrus92kta
Heh no widzisz moja Luba należy do tych ludzi którzy panicznie boją się wysokości itp. Więc choćby cała gama prezentów z serii extreme jest z góry przekreślona:/
Aaa to w tym sensie stereotyp:P Myślałem że miałaś na myśli stereotypowe prezenty  Ale to nie jest chyba tak do końca stereotyp... Mam wielu znajomych i każdy praktycznie którego znam a który jest już w dłuższym związku ma regularnie ten sam problem. Wiesz, jak na początku problemu większego nie ma z prezentem, tak później zaczyna się seria - to już było, to już było. A te kilka razy roku pomnożyć przez ponad 10 lat w moim przypadku robi kilkadziesiąt prezentów i zaczynają się schody:/ Na początku to ja też nie miałem z tym problemu.
Tym bardziej w naszym przypadku gdzie oboje całkiem dobrze zarabiamy i po prostu większość rzeczy które można by uznać za prezent realizujemy na codzień jak któreś z nas chce lub potrzebuje:/
|
To po co robić prezenty? Prezentem niech będzie fajnie, wspólnie spędzony czas na aktywnosci jaka sie lubi. Bo to zwykle czasu ludziom brakuje.
|
|
|