Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja i Wizaż - jak to się zaczęło. Wspominki i czy istnieje życie potem ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-11-16, 08:20   #14
cava
Zakorzenienie

Dot.: Ja i Wizaż - jak to się zaczęło. Wspominki i czy istnieje życie potem ?

Mam tu konto od 2007 ale nie pamietam co mnie przyciągnęło, jak trafiłam na Wizaż. Może solidna moderacja właśnie?

Bo wtedy były dość aktywne tez inne fora, no ale jakoś na żadnym się nie zarejestrowałam a szukałam miejsca po naturalnej śmierci starych grup dyskusyjnych.

Wizażowa społeczność, mnogość tematów, opisywanych w nich kawałków ludzkich żyć, różnorodnych zagadnień społecznych na pewno bardzo poszerzyło moja świadomość społeczna i zrobiło dużo bardziej tolerancyjną.
Czasem coś czytałam z oczami na szypułkach, ale potem tak poobracałam temat w głowie, przemyślałam, oswoiłam i pojawiało się takie: hm, no ale w sumie czemu nie, co to mnie/komu szkodzi?
Jednak w realnym życiu człowiek nie spotyka aż tylu ludzi, aż tylu tematów, tylu ich interpretacji.

Będzie brakować.

Na Discorda się zarejestruję.
Jak już wyleczę się z Covida, bo tez akurat mam.
Będzie inaczej, ale może też będzie fajnie, warto być elastycznym bo zmian się nie zatrzyma, warto się wiec umieć przystosowywać.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując