2023-11-27, 18:22
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy i gdzie kupic mieszkanie?
Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa
Celestine, a nie obawiasz się tego, że oni będą mieli Cię trochę w garści? Bo jednak napisałaś, że wyjechałaś za granicę między innymi z ich powodu. Czy Wasze relacje przez ten czas się polepszyły? Byłoby dużo prościej gdybyście trzymali sztamę, wspierali się i mieli super relacje.
Czy to musi być Kraków? To od nich najbliższe miasto? Nie może to być na przykład Gdańsk? Bo jeśli nie ma z tym problemu, to może nie ma tu drugiego dna i szczerze chcą Tobie pomóc.
Myślisz, że jeśli zafundują Ci mieszkanie, to nie będą się czuć upoważnieni by wkraczać w Twoje życie? Bo takie coś potrafi nieźle napsuć krwi. Teraz jesteś całkowicie samodzielna, a z męczącymi rodzicami i Polską, do której nie jesteś przekonana możesz zacząć się dusić.
|
Na odległość nasze relacje trochę się poprawiły, szczególnie ostatnio. Ale jasne, że nie jestem przekonana, czy akceptowanie tego mieszkania nie wyjdzie mi bokiem.
Tak, Kraków to najbliższe duże miasto. Oni woleliby je kupić w małym mieście, które jest bliżej nich ale to już im wybiłam z głowy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|