Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy i gdzie kupić mieszkanie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-11-27, 19:20   #150
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Czy i gdzie kupic mieszkanie?

[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89720949]Brak spiny, brak narzekania na wszystko, luz, umiejetnosc cieszenia sie życiem, celebracja czasu z bliskimi, mozliwosc podrozowania do pięknych miejsc od tak, kuchnia i podejście do gotowania oraz jedzenia razem, brak pijanych ludzi na ulicach, to że są bardzo bardzo aktywni fizycznie (w każdym wieku, mój 83 letni teść wygląda i trzyma się jakby miał 60 lat)

A Włoszki i ich pewność siebie, ich ciała, ich podejście do zycia - to jest dla mnie top of the top. Miałam farta, że nie mieszkałam w turystycznym miejscu, naprawdę miałam okazję poznać lokalsów w ich naturalnym środowisku.

W skrócie: Włoch zamiast zapieprzać do Lidla dzień przed świętami a potem myć okna dla Jezusa - wychodzi ze znajomymi na aperitivo i się cieszy wolnym dniem.

co mi się nie podoba: rynek pracy, trochę mają zakute łby (ale porównywalnie do Polaków), to że wszyscy są poprawni politycznie. Trochę mi (w pracy) brakowało tego, że szefowa mówi wprost "no pandora zawaliłaś, nastepnym razem zrob to i to", lepiej było zamaiatać pod dywan lub gadać ogólnikami. Nie dla każdego to będzie wadą, ale ja wole kawę na ławę w robocie.[/QUOTE]

Wisisz mi parę punktów IQ, które straciłam czytając twoją wypowiedź.

POV: Kiedy Polskę oglądasz co najwyżej na memach z Kwejka.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując