Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-12, 12:19   #3669
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

moja frida jest OK, ale z tego co wiem to jest ich chyba kilka, np moja siostra ma inna niz moja. JA jestew ze swojej zadowolona, cena tez mi odpowiada. Jesli glutki są takm gleboko to tez nie daje rady ich wyciagnac, musze sie niezle postarac, ale generalnie sptrawdza sie.

mate tez mam, z palakami to wieszania zabawe (2 na krzyz) i mala tez ją klubi od poczatku, ja mam z tiny love, mam do etgo MOSTWO zabawek, lusterka tez mam (z sassy) i puzzel ulozylam na macie, mala dzisisiaj obkrecila soe w kolko na nich. Tez troszke wylazi poza mate, a dzis zrobilam eksperyment, bo ona bardzo lubi piloty iod tv i ialam je w takim pudelku i postawilam na podlodze przed nia to sie trzesla do nich i smiala

dzisaj jest bardzio placzliwa, noc etz TRAEDIA!!! w sumie to lekko oddychala w proownaniu z poprzednimi nocami) ale cioagle ryczala za smoczkiem, wstawalam ok 10 razy... masakra!!!! dzxis jest starsznie placzliwa, poci sie niemilosiernie... ni wiem w co ja juz ubrac, bnajpierw miala body z dlugim i spodnie i cbyla chlodna, dalam jej body z krotkim i bluze to za cieplo, potem miala body z krotkim i bawelniana bluzke to za zimno, dalam w koncu inne body i bluzke i niby jest ok...ale u nbue w domu jest 24 sdtopnie...wiec juz nie wiem... czemu ona taka chlodna caly czas...ide do lekarza dzis, udalo mi sie zalatwc ziyte wczesneij niz wtorek, tylko ze mam na 19.40 a to troszke poznio... znow przewiduje ciezi dzis i ciezka noc... aaaahhh

jak mala wstanie to ja zabiore na dwor...
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora