Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy jestem w stanie odzyskać mojego chłopaka?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-12-02, 14:32   #1
Anna_Makowska_Anna
Przyczajenie

Czy jestem w stanie odzyskać mojego chłopaka?

Hej,

Ostatnio poszłam na pierwszą randkę z moim chłopakiem i niestety ją zawaliłam na całej linii, czego ja bardzo teraz żałuję. Byłam zestresowana, zdezorientowana, sztywna, zdystansowana, nieśmiała i roztargniona. Po prostu nie byłam wtedy sobą. I przez moją niedyspozycję zupełnie nie kleiła nam się rozmowa. Wydaje mi się, że takie moje zachowanie było dla niego po prostu nie do zaakceptowania, ponieważ on następnego dnia chyba właśnie z tego powodu ze mną już zerwał mówiąc mi, że „ja muszę sobie poszukać jakiejś dziewczyny, a ty będziesz moją najlepsza przyjaciółką”. A po usłyszeniu tego ja się po prostu rozpłakałam, po czym on zaczął mnie pocieszać, że „taka dziewczyna jak ty na pewno znajdzie sobie w życiu lepszego chłopaka niż ja”. Czuje teraz ogromny żal do siebie za niewykorzystanie największej w moim życiu szansy i bardzo chciałabym otrzymać od niego kiedyś jeszcze jedną szansę. Czy myślicie, że jeszcze mam szansę na jego powrót? Jak mogę go przekonać, żeby dał mi drugą szansę? Jak nie będzie już dla mnie naprawdę żadnej innej szansy, to ja oczywiście zgodzę się na bycie ponownie jego najlepszą przyjaciółką tak jak było przed naszym związkiem, ale ja nadal jednak liczę mimo wszystko na coś więcej. Ja na pewno mogłam wypaść dużo lepiej i tego też na pewno spodziewał się mój chłopak po naszych udanych wcześniejszych spotkaniach, a tutaj ja tak mocno rozczarowałam w praktycznie najważniejszym dla związku momencie, więc chyba najpierw to ja powinnam go za to po prostu przeprosić? Ja niby bardzo chciałam, ale wygląda jednak na to, że chyba nie postarałam się tak jak powinnam, więc jest tu na pewno powód do przeprosin. Czekam na Wasze pomocne porady i doświadczenia. Dziękuję z góry!

Pozdrawiam,

Anna Makowska
Anna_Makowska_Anna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując