2023-12-15, 14:34
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z dziewczyną
Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa
Jeśli chłopak ciągle do niej jeździł, stawiał jej wszystko, a ta kręci nosem, bo kwiatka nie było, no to delikatnie mówiąc słabo i radziłabym sobie darować, bo zalatuje roszczeniowością. Niestety są kobiety przekonane o tym, że zostały stworzone do rozpieszczania. Może to ten typ.
No chyba, że każdy płacił za siebie i stąd stwierdzenie autora, że nic mu nie postawiła.
Może czuje, że jej się wymykasz. A może uważa, że jesteś spoko chłopak, na którego warto poczekać, wiec podtrzymuje kontakt.
|
Było dokładnie tak jak mówisz, zawsze to ja jeździłem do Katowic, tak żeby ona miała blisko, bo zwykle była po uczelni, wiec mogła odpocząć chwilę i nie musieć jeszcze poświęcać czasu na dojazd do Gliwic. Na pierwszym spotkaniu każdy płacił za siebie, ale potem stawiałem i nie prosiłem się o zwrot, poczułem jakąś chemię, więc nie kalkulowałem. Nie wydawało się, że jest aż taką księżniczką.
Ale już zacząłem coś podejrzewać jak po operacji coś zaczęła wypytywać kiedy ja przyjadę do niej do domu, kiedy to będzie możliwe. I musiałem mówić, że przecież nie jestem w stanie teraz, więc najwcześniej w styczniu. A przecież o tym wiedziała. Ale ona do mnie to już nie. Może jest taka wygodnicka po prostu. No nic.
|
|
|