Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pisanie prac
Wątek: pisanie prac
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-01-06, 20:58   #1
pama1187
Przyczajenie

pisanie prac

Witajcie, od jakiegoś czasu jestem w trakcie przygotowywania pracy magisterskiej na państwowej uczelni technicznej, zajęcia skończyły się dla mnie we wrześniu, pozostała praca, temat pracy został przemyślany kilka razy, najbardziej mi odpowiadał do napisania, miałam swoje wizje, praca jest w sumie napisana, lecz ostatniego czasu przychodząc na konsultacje jest nieciekawie, promotor zmienia bardzo często zdanie, na ostatnich konsultacjach powiedział że nie podoba mu się jednak praca, usuwa istotne informacje, które wcześniej pasowały, ale jednak niepotrzebne, przyczepia się np. czcionki, co wydaje się, że to powinno być już poprawiane na końcu, pojawiają się zaczepki słowne z jego strony m.in co napisałam w pracy, na podaniu, z mojej strony to przemyślane rzeczy. Próbuje wytłumaczyć, że to tematyka, która wymaga przeanalizowania artykułów, książek, że rozumiem działanie systemu, lecz nie posiadam aż takiej wiedzy, zastanawiam się jak coś obliczyć, wcześniej uczyłam się innych przedmiotów z innych dziedzin, na kierunku taka mieszanina przedmiotów z wydziałów uczelni, poprzednia praca dyplomowa przyszła mi szybko do napisania i byłam zadowolona z seminarium, działań promotora. Rozumiem, zawsze ostrożnie, przemyślanie rozmawiam na tych konsultacjach. Z jednej strony najlepiej jeśli szybko napisze, lecz pojawiają się błędy, a z drugiej informacja, że nie ma co się spieszyć, ważne aby zrozumieć. Poprzedniego miesiąca napisałam podanie o ponowne przedłużenie dostarczenia pracy m.in ze względu na poprawki do pracy, problemy zdrowotne, zostało zaakceptowane przez promotora, dziekanat na dzisiejszy moment milczy, może ze względu na przerwa świąteczna. Z innej strony pojawia się u mnie problem, że nie mogę się skupić na dopisaniu pracy, boje się umieścić czegoś do pracy, nie wiem na co się nastawiać, miałam okazje uczyć się w innych miejscach, pracować i czuje się naprawdę nieciekawie, zdrowotnie też kiepsko, może ktoś tak miał przygotowując prace?
pama1187 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując