2024-01-16, 21:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy ja sabotuję ten związek?
Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes
Dla mnie ten tekst, że nie wszystkie profile dawał w prawo, nie jest dziwny, bo w sumie jak siedziałam na Tinderze to też niektóre takie idealne czy pozerskie dawałam w lewo, zakładając, że to nie osoba dla mnie albo jakiś catfish. Może niefortunnie to po prostu sformułował.
Dziwniejszy jest tekst o tym, że chciał cię bardziej upokorzyć grając w szachy, ale rozumiem, że facet jest obcokrajowcem i może w jego języku to sformułowanie nie jest tak negatywnie nacechowane jak w polskim. W każdym bądź razie bym raczej obserwowała czy faktycznie rzeczywistość się pokrywa z tym co deklarował i czy w przyszłości nie będzie cię traktował protekcjonalnie albo próbował wjeżdżać ci realnie na poczucie wartości, ale tekstów, że jakaś aktorka mu się podoba czy podobała bym nie zaliczyła do tej kategorii. Dla mnie są one neutralne, poza partnerem mogę uważać wiele osób za atrakcyjne, ale skoro świadomie wybrałam z nim związek, to raczej nie ma większego znaczenia.
|
No właśnie raczej bardzo dobrze władam jego językiem, czytam w nim literaturę itd. i myślę, że dobrze rozróżniam różne niuanse i ten odpowiednik jest według mnie bardzo negatywnie nacechowany.
Ale ok, zobaczymy rzeczywiście, co będzie dalej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|