2024-01-28, 18:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zagroda babuszki cz.4
Cytat:
Napisane przez annorl1
Ach, dojechał mój czosnek jary. Wrzucę link do ogłoszenia gdyby ktoś był zainteresowany, bo naprawdę ładny czosnek. Widać że zdrowy.
Cena już widzę że mocno podskoczyła. Ja kupowałam w środę za 22.50. A dzisiaj już widzę 24,99. No, ale coraz blizej wiosna, to taniej raczej nie będzie.
Na pół kilo w jednej paczce mam 17 główek, a w drugiej paczce mam 18 główek. Sprawdzałam wagę. w każdej paczce jest tyle co trzeba. Tzn, brakuje po 3 gramy, dosłownie 3 gramy, nie 3 deko  Więc jest tyle co w ofercie.
https://allegro.pl/oferta/czosnek-ja...ki-13231495845
|
Ann, ten czosnek jest do sadzenia czy można go normalnie jeść?
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Emmi123
Do mnie przemawia wariant Annorl liczenie kalorii przypadających na dzień dla poszczególnego człowieka, dzięki czemu organizm nie robi zapasów. Je się co chce, jeśli nie ma ograniczeń zdrowotnych. My bazujemy na diecie sezonowej więc tym bardziej może to wypalić. Dzisiaj obejrzałam program o diecie keto i mocno przestrzegają przed nią, jeśli chce się ją samemu bez wsparcia specjalisty stosować. Dla mnie pieczywo i mączne są ważne. Nie interesują mnie diety jako diety, do mnie przemawia współpraca z organizmem na poziomie kalorii. To jak z witaminami i resztą. Ma to dla mnie sens.
Lenifo  więcej o tym rozmawiałyśmy u ,,Sąsiadek".
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Lenifo  Ale teraz są inne czasy i to raczej Internetowi zależy abyś była z nim w kontakcie. Nie opłaca mu się blokować użytkownika.
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------
Lenifo  Tak się teraz zastanawiam... nie ma tu chyba z piszących aż tak młodej osoby aby nie przeżyła stanu wojennego? U mnie przeszedł dość spokojnie. Ciekawe jak u innych?
|
Ja miałam roczek[emoji6]
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
|
|
|