Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zagroda babuszki cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-01-28, 18:54   #234
annorl1
Zakorzenienie

Dot.: Zagroda babuszki cz.4

Lenifa, mam znajomą która ma dzieci z alergiami pokarmowymi. Nie mogą laktozy, orzechów i glutenu. Makarony są dostępne w tych czasach bez glutenu, o czym wielokrotnie Ci pisałam Płatki owsiane można zastąpić płatkami gryczanymi, ryżowymi czy jaglanymi. A bez kapusty i ogórków można się obejść, bo jest milion warzyw
Ja wiem, że te mąki bez glutenu czy makarony są droższe, ale Ty ejsteś 1 sama. Maż nie ma nietolerancji. Więc taki makaron czy mąka na naleśniki, to miałą byś mega długo. A przynajmniej jadła byś bardziej urozmaicone posiłki
Kurde, powiem Wam, ze ja to powinnam zostać dietetykiem
Dzisiaj moja wersja jadłospisu powędrowała dla znajomej. I mam nadzieję, że za tydzień będą efekty jakieś

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Spoko Emmi Ja tam sie nie urażam
Tak, mozę chodzi o to, ze dzieci mega ruchliwe, ale też na pewno o to, ze dużo kalorii idzie na rozwój, rośnięcie, budowanie i takie tam biologiczne różności, na których pewnie Lenifa zna sie lepiej.
Tak, na spokojnie. To duża zmiana jak zaczyna sie liczyć kalorie. Wiesz, ja jestem w domu. Ty do pracy chodzisz. Ale najważniejsze, że chcesz zacząć
Emmi, to Ty taki niby niejadek, a w kaloriach sie mieścisz? Szacun
annorl1 jest offline Zgłoś do moderatora