Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coś nas gryzie w domu- sytuacja beznadziejna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-01-28, 18:51   #1
Kathyyy91
Raczkowanie

Coś nas gryzie w domu- sytuacja beznadziejna

Witam,

Piszę z prośbą o poradę, może ktoś spotkał się z tak beznadziejną sytuacją, chociaż szczerze wątpię. We wrześniu 2023 r mnie i córkę coś zaczęło gryźć w domu. Robiłam opryski na własną reke, psikalam czym sie dało getox, Bros, raid itp. Do zastawionych pułapek złapały sie 3 może 4 pchły. Zapewne przyniesione od psa lub kotów z dworu, bo w domu zwierzaka brak. Ok pies, koty odpchlone porządnie i nadal odpchlane na bieżąco. A w domu nadal gryzie!!! Dobrze nie poradziłam sobie sama więc zaczęliśmy szukać pomocy u firm DDD. Mieliśmy już od połowy listopada 5(!) zabiegów DDD. Co najdziwniejsze, panowie, ktorzy byli u nas ocenić sytuację nie widzą zadnych śladów robactwa. A zwłaszcza pluskwy. Z domu poleciały 3 łóżka, to nic nie pomogło. To gryzie tylko córkę, mnie troszkę sporadycznie, męża kompetnie nic. Uwierzyłabym że córka ma chorobę skóry no ale gryzie sporadycznie, bo sporadycznie, ale i mnie. Jestem załamana. Mieszkamy w domu jednorodzinnym. Więc odpada, że przychodzą skądś. Nie wiem co mam robić. Myślicie że te pchły mogły sie tak zakamuflować w domu i nie działa na nie chemia firm DDD? Nie mamy już dywanów, wycieraczek, niczego. A jeśli to pluskwy to może być tak że gryzą 5 mies i nie ma po nich żadnego śladu? Myślę o wyprowadzce już bo odechciewa sie żyć. Przeleczyli nas nawet na świerzb i to nie to.
Kathyyy91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując