Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mąż koleżanki mi się zwierzył. Czy ja zrobiłam coś złego?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2024-02-02, 23:30   #8
malinkas1
Przyczajenie

Dot.: Mąż koleżanki mi się zwierzył. Czy ja zrobiłam coś złego?

Hej Autorko, generalnie jesli jestes z kims w zwiazku, to nie powinnas opowiadac o intymnych problemach w tym zwiazku jakiemus koledze partnera tylko porozmawiac z partnerem. Ty tego nie zrobilas ale maz kolezanki tak wlasnie postapil. Zaczal sie zwierzac Tobie (jakiejs kobiecie nie powiem, ze obcej) zamiast zonie albo tak jak mowisz terapeucie. Tak jak ktos Ci juz wczesniej poradzil, mysle, ze uczciwie byloby z kolezanka porozmawiac i powiedziec co mialo miejsce, bo jesli sama sie dowie, to moze poczuc sie zdradzona tak przez niego jak i przez Ciebie.
Ryzyko jest jednak takie, ze nawet jak powiesz to i tak poczuje sie urazona.

Jesli kiedys w przyszlosci przydarzyla by Ci sie podobna sytuacja to od razu jak poczujesz, ze jakis 'misio' zaczyna Ci sie zwierzac jak to z zona mu sie nie uklada, to od razu powiedz mu, ze bardzo Ci przykro, ze jest w takiej sytuacji, ale nie czujesz sie komfortowo sluchajac jego zwierzen i powinien porozmawiac o tym z zona, lub terapeuta i tyle. Moze byc tak, ze jestes osoba o dosc duzej empatii i ludzie beda mniej lub bardziej swiadomie wybierac Cie na powiernika. Moge sie mylic.
malinkas1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując