emiilka22 świetnia fryzurka
kasiasiar pioseneczka śliczna

eheheh dobry gość

jak nic

nio zanim ja wyjde za mąż to uhuhu ehehe
Pomidorko to ciekawe kto Ci tak baraszkuje na tym blogu

może teściowa do kafejki chodzi ?

To oby klasa była super i żeby dobrze Ci się z tymi gimnazjalistami pracowało
storczyk83 dziekuje za zaproszenia

oj biedna ta Twoja malutka taki pierwszy dzień w przedszkolu

przykro mi z powodu króliczka

Ray wszystkiego Najlepszego Kochana

i nie opuszczaj Nas

Gratuluje zdania prawka !!
Karolinko zaraz wejde na naszą klase i też pooglądam zdjątka ze ślubu

bo leedwo sie wyrabiam tu odpisuje, tu na gg ktos heh

słodki avatarek

To wesele z Twojego opisu było mega super heh

zazdroszcze

ja również poproszę o zdjęcia za ślubu
aaniass@o2.pl 
Ja to jak byłam w Tunezji i była sobota 30 sierpień to tak myślałam o Tobie że dziś Wasz dzień

ahh i tylko myślałam jak tylko wróce będę oglądać Wasze zdjęcia hehe
Wycieczka była ekstra, ciągle ciepło, słoneczko morze i basen

Wycieczka na Sahare wspaniała

ekstremalna jazda jeepami :P tak się darłam że potem gardło bolało hehehe Zdjęć około 1200

więc żeby Wam wysłać musze jakieś powybierać bo tyle wysyłać to ciężko heheh plus jeszcze 95 zdjęc zrobionych przez fotografa z hotelu taka mini sesyjka hehe

Rano była siatkówka plażowa, aqua gym w basenie, water polo czyli piłka ręczna w basenie, piłka nożna na trawie wieczorami jakaś głośńa muzyczka i tańcowanie do rana hehe

Ludzie tak przemili że dosłownie nie mogliśmy z Kamilem uwierzyć że ludzie mogą być tak sympatyczni ! Ciągle uśmiechnięci, zagadują, pytają co słychać, jak słyszą że my polacy to zaraz dzień dobry po polsku mówią i słowa jakie znają

a u nas to idziesz w Polsce i ludzie naburmuszeni a tam ciągle szczęśliwi tak nam się to u tych ludzi podobało że szok

a targowanie czyli ich ukochany sport tak wszedl nam w krew ze sie boje ze u nas bede sie tak targowac hehe

pierwszy lot samolotem był super

co prawda w strone do Tunezji ciągle panikowałam

powrót do Polski był z młodymi pilotami ale tak super lecieli i lądowali że nikt nie poczuł kiedy dotknęliśmy pasa do lądowania hehe Jeśli chodzi o ciuszki co bałam się że nie wiem czy tam są to jest po prostu masaaa ubrań i to świętnych ubrań

mój Kamil to chyba z 10 koszulek nakupował gdzie u nas może 2 kupiłby za tą samą cene, kilka par krótkich spodenek, czapki, bokserki a ja bluzeczki portfele dla mnie i dla mamci, torebki 3 kupiłam hehe