2024-03-26, 08:06
|
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Emmi,
termin do pulmo genialny! TM-ek rewelacyjnie sprawę załatwił. Wyszukał odpowiednią poradnię i pierwsza wizyta w dobrym, nieodległym czasie.
Naprawdę, brawa dla pana....!! 
Przed tą pierwszą wizytą prawdopodobnie będziesz miała sporo dokumentów do wypełnienia. W każdym razie tak jest u nas. A więc zaberz ze sobą długopis i ewentualnie (jeśli używasz) okulary do czytania/pisania. Aaa... u nas jeszcze na tej pierwszej konieczny jest dowód osobisty. Przy kolejnych już nie, bo dostaje się legitymację pacjenta z własnym numerem. No i ten numer, przy rejestracji następnych wizyt, zastępuje imię i nazwisko. Bardzo fajna sprawa. Zobaczymy czy w Twojej poradni będzie podobnie. 
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------
Cyferciu,
za oknem słonko. Na termometrze 5*. Pierwsza widziana przeze mnie osoba w czapce szła. Ucieszyło mnie to bardzo. Nie będę wiec wyglądała jak dziwoląg. 
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------
Coś Wam opowiem propos pogody.
U Cyferki bezchmurnie, ale zimno. U mnie podobnie. Ludzie w kurtkach i czapkach. A ja mam na tablecie ustawioną taką funkcję, która pokazuje mi zdjęcia z przed lat.
No i wczoraj wyświetliło mi się tak:
równo 10 lat temu zrobiłaś takie zdjęcia.
I następuje pokaz slajdów z 25 marca 2014 r.
Byliśmy wtedy w Arboretum podziwiać kwitnącą wiosnę i zszokowały mnie nasze stroje. Szwagierka, mąż i ja w bluzeczkach z krótkim rękawkiem.
A dzisiaj kurtki i czapki......
|
|
|