2024-04-24, 23:36
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pierwszy raz z..
Cytat:
Napisane przez Secret_Game_Box
Decyzja o korzystaniu z usług prostytutki to bardzo osobista sprawa i ważne jest, aby była podjęta z pełną świadomością konsekwencji.
Zanim zdecydujesz się na ten krok, warto przemyśleć, dlaczego chcesz to zrobić i jakie masz oczekiwania. Jeśli brak doświadczenia i frustracja jest głównym powodem, to może warto najpierw spróbować budować bliższe relacje w mniej bezpośredni sposób.
Nie wiem czego próbowałeś by zdobyć ukochaną i jakie są Twoje marzenia w tym temacie.
Decyzja nad którą myślisz, niesie spore konsekwencje emocjonalne, w końcu długo pamiętamy ten nasz "pierwszy raz"
|
Chce spróbować jak to jest z kimś się przespać. W inny sposób nie ma szans. Właściwie to podjąłem w życiu dwie próby i nawet nie doszło do żadnej randki czy czegoś takiego. W drugą stronę nikt nic takiego mi nie proponował. Zresztą wydaje mi się że i tak nie nadaje się do normalnego związku. Nie miałbym o czym rozmawiać z tą osobą,
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------
Cytat:
Napisane przez teobromina
W jaki sposób dotąd próbowałeś uzyskać doświadczenie w kontaktach i relacjach z dziewczynami?
Może warto byłoby najpierw przepracować problemy na terapii i potem próbować wejść w relacje romantyczne? I ew. dopiero w absolutnej ostateczności decydować się na to, co rozważasz teraz?
Sam seks nie zaspokoi potrzeby więzi ani bliskości.
|
Byłem na terapii ale po paru miesiącach dałem sobie spokój bo słyszałem tylko że wszystko z panem ok, nk tak miał Pan ciężkie dzieciństwo i takie ble ble. Praktyczmie niczego nowego się nie dowiedziałem mimo że naprawdę miałem dobre nastawienie do tego.
Moje relacje prawie nie istniały. 2 razy próbowałem i kompletnie nic z tego nie wyszło. Nie doszło nawet do randki. Pewnie można spróbować 50 razy i w końcu byłaby randka ale wg mnie ja się nie nadaje do związku. Nie potrafie długo rozmawiać, ludzie potrafią parę godzin ze sobą rozmawiać a ja tak nie umiem. Chyba że o mojej pracy i jakichś bardzo wąskim zainteresowaniu.
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------
Cytat:
Napisane przez linaya
Nic nie sądzę. To Twoje życie i Twój wybór.
Co chciałbyś osiągnąć, tracąc dziewictwo z prostytutką. Co Ci da pozbycie się dziewictwa?
|
Spróbowanie jak to jest. Każdy jakieś potrzeby też ma. Nie nastawiam się ze za 1 razem ma być jakoś super ale może będzie w miare ok i mógłbym chodzić w przyszłości regularnie.
|
|
|