Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy raz z..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-04-24, 23:36   #6
Traczz
Przyczajenie

Dot.: Pierwszy raz z..

Cytat:
Napisane przez Secret_Game_Box Pokaż wiadomość
Decyzja o korzystaniu z usług prostytutki to bardzo osobista sprawa i ważne jest, aby była podjęta z pełną świadomością konsekwencji.

Zanim zdecydujesz się na ten krok, warto przemyśleć, dlaczego chcesz to zrobić i jakie masz oczekiwania. Jeśli brak doświadczenia i frustracja jest głównym powodem, to może warto najpierw spróbować budować bliższe relacje w mniej bezpośredni sposób.

Nie wiem czego próbowałeś by zdobyć ukochaną i jakie są Twoje marzenia w tym temacie.

Decyzja nad którą myślisz, niesie spore konsekwencje emocjonalne, w końcu długo pamiętamy ten nasz "pierwszy raz"
Chce spróbować jak to jest z kimś się przespać. W inny sposób nie ma szans. Właściwie to podjąłem w życiu dwie próby i nawet nie doszło do żadnej randki czy czegoś takiego. W drugą stronę nikt nic takiego mi nie proponował. Zresztą wydaje mi się że i tak nie nadaje się do normalnego związku. Nie miałbym o czym rozmawiać z tą osobą,

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez teobromina Pokaż wiadomość
W jaki sposób dotąd próbowałeś uzyskać doświadczenie w kontaktach i relacjach z dziewczynami?
Może warto byłoby najpierw przepracować problemy na terapii i potem próbować wejść w relacje romantyczne? I ew. dopiero w absolutnej ostateczności decydować się na to, co rozważasz teraz?
Sam seks nie zaspokoi potrzeby więzi ani bliskości.
Byłem na terapii ale po paru miesiącach dałem sobie spokój bo słyszałem tylko że wszystko z panem ok, nk tak miał Pan ciężkie dzieciństwo i takie ble ble. Praktyczmie niczego nowego się nie dowiedziałem mimo że naprawdę miałem dobre nastawienie do tego.

Moje relacje prawie nie istniały. 2 razy próbowałem i kompletnie nic z tego nie wyszło. Nie doszło nawet do randki. Pewnie można spróbować 50 razy i w końcu byłaby randka ale wg mnie ja się nie nadaje do związku. Nie potrafie długo rozmawiać, ludzie potrafią parę godzin ze sobą rozmawiać a ja tak nie umiem. Chyba że o mojej pracy i jakichś bardzo wąskim zainteresowaniu.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
Nic nie sądzę. To Twoje życie i Twój wybór.
Co chciałbyś osiągnąć, tracąc dziewictwo z prostytutką. Co Ci da pozbycie się dziewictwa?
Spróbowanie jak to jest. Każdy jakieś potrzeby też ma. Nie nastawiam się ze za 1 razem ma być jakoś super ale może będzie w miare ok i mógłbym chodzić w przyszłości regularnie.
Traczz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując