Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-12, 17:39   #4283
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja

Cytat:
Napisane przez Giga10 Pokaż wiadomość
Maria w swoim wątku na pierwszej stronie pisała, że miała piękne włosy, a przez trzy lata strasznie się przerzedziły. Ja nigdy /na szczęście/ przez takie coś nie przechodziłam - moje włosy są cienkie i delikatne, bo takie je Pan Bóg stworzył. Nie wierzę więc aby mogły się zagęścić, choćby wcierka była nie wiem jak cudowna. Jedyne na co można liczyć to oczywiście szybki ich porost
A ja swoje trochę zagęściłam mimo iż nigdy mi nadmiernie nie wypadały. Zauważyłam pełno małych "antenek" (zwłaszcza przy lini czoła) z początku po waxie, potem zapewne pomogły ziółka, Jantar i może jeszcze maseczka (a raczej bełt) z jajka, drożdzy itp

Cytat:
Napisane przez patiicheer Pokaż wiadomość
(...)Bo postanowiłam, że za 9 miesięcy wwłoski urosną mi 18cm.
Na Twoim miejscu bym tak nie zakładała z góry wyniku. Nie jest powiedziane, że te sposoby Twoim włosom pomogą, choć trzeba być dobrej myśli I nie zapominaj też, że w ciagu tych 9 miesięcy włosy muszą też mieć czas na odpoczynek od tych specyfików i gwałtownego wzrostu

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
kusicie tą wcierką

zamowilabym skladniki, ale jak dorzuce przesylke, to wcale tak tanio nie wychodzi, ostatnio wydalam zdecydowanie za duzo na "upiększacze"

http://thanatos.com.pl/product_info....products_id=87

dorzucilabym jeszcze biosiarkę
A nie boisz się "nakładać" na swoją problematyczną skórę alkoholu?
A co do wysyłki to zawsze możesz odebrać osobiście
Ja też muszę zrobić zapasy bo się promocje skończą

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
a ja mam jeszcze pytanie do Szugarbejb odnosnie tego zelu aloesowego a własciwie owej "biostyminy" która to pomogła w puszystosci. Co to takiego? Gdzie można nabyć? jak stosować? i jakie to koszty? chyba że gdzies była o tym mowa to proszę o ukierunkowanie
A nie można się tak samemu ukierunkować? Wpisać w google, wyszukiwarke a jak coś będzie niejasne to pytać

Cytat:
Napisane przez 99GirlOoo99 Pokaż wiadomość
boze dziewczyny powiedzcie mi jak to możliwe że dbam o włosy, nie farbuje nie prostuje ,używam odzywek , maski a mimo to ze w wakacje miałam włosy przed biust a teraz mam do ramion ?
Możliwe, że końcówki się wykruszyły, ale żeby aż tyle
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora