Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 32 latka singielka bez dzieci- odbiór społeczny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-05-04, 08:06   #1
CiemnookaTajemnica1
Raczkowanie

32 latka singielka bez dzieci- odbiór społeczny

Witam ostatnio nurtuje mnie jeden temat.
Mam 32 lata za chwilę 33 w tym roku.mam jak to siê śmiesznie mówi czystą kartę. Nie jestem po żadnym rozwodzie nie mam dzieci żadnych tego typu zobowiązań.
Zastanawia mnie jak taka kobieta jak ja jest postrzegana na “rynku matrymonialnym”
Mam pewien dysonans bo narazie nie chce siè wiązać ale z pewnością kiedyś ten czas przyjdzie i zastanawia mnie czy powoli nie zaczynam być postrzegana jako jakiś “towar wybrakowany”?
Jeszcze do niedawna postrzegałam tą moją czystą kartę jako zaletę w kontaktach damsko męskich

Chęć posiadania dziecka jest u mnie już bardzo silna z tym że jukoniecznie chciałabym siè wiązać
Jednak czasem wchodzę na portale randkowe i widzę że teraz tam totalnie nikt nie jest mnie w stanie zainteresować. Mam wrażenie że faceci szukają tam tylko darmowego seksu

Mężczyźni którzy mogliby mnie zainteresować dawno mają już swoje rodziny i dzieci
Wielu starszych mężczyzn których poznałam preferuje kobiety 10 lat młodsze ode mnie

Ostatnio czuję siè taka “Stara” worn jak to grzmi ale mam problemy z żołądkiem, jestem ciągle zmęczona, włosy już całe siwe muszę farbować co dwa tygodnie. Nie jest mi już tak łatwo schudnąć jak kiedyś. Musiałam pójść na depilację laserową twarzy bo rosła mi już dość duża broda.nie czuję siè dobrze ze sobą mimo że z twarzy niektórzy dają mi te 10 lat mniej nawet czasem a figurę mam bardzo dobrą.
Czułam do niedawna że jeszcze wszystko przede mną i ten czas w życiu który teraz mam to czas dla siebie, budowania swojego życia poczucia własnej wartości itd i mam jeszcze czas na założenie rodziny ale ostatnio jakoś czuję że tego czasu coraz mniej i opcji również coraz mniej
CiemnookaTajemnica1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując