2024-05-08, 14:21
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: 32 latka singielka bez dzieci- odbiór społeczny
Cytat:
Napisane przez xfrida
no wlasnie
skoro masz malo rozwojowa prace ktora nie daje ci dobrych zarobkow to jak sobie wyobrazasz swoje zycie w normalnym zwiazku z facetem?
napisalas ze nie zamierzasz zajmowac sie prostytucja kiedy zaczniesz sie z kims spotykac w celu stworzenia zwiazku
jak wiec zamierzasz zaspokajac swoje potrzeby materialne w tym okresie skoro chcesz porzucic prostytucje w momencie rozpoczecia spotykania sie z kims z kim bedziesz chciala stworzyc zwiazek?
w ktorym momencie dokladnie masz zamiar porzucic ta prace ?bo wiesz jak zaczniesz sie z kims spotykac to nie koniecznie bedzie prowadzic do trwalego zwiazku i slubu (czy tam stworzeniu rodziny)
czy zdajesz sobie sprawe ze taki proces moze potrwac kilka lat i w ciagu tych lat ten twoj partner nie bedzie cie sponsorowali kompensowal straty zarobkow,jestes gotowa na cos takiego?bo wiesz oszczednosci kiedys sie skoncza ,poza tym jesli bedziesz partnerowi pokazywac ze zyjesz na jakims tam poziomie (ponad twoje zarobki z normalnej pracy) to bedziesz przedstawiac falszywy obraz siebie -osoba ta z ktora wejdziesz w zwiazek nmoze odnies falszywe wrazenie ze w swojej pracy zarabiasz o wiele wiecej niz naprawde zarabiasz,w koncu kazdy sie orientuje w cenach i na co sobie mozna pozwolic w zaleznosci od tego jak dobrze ci placa np.osoba na najnizszej krajowej nie bedzie miala kasy na kremy za kilka stow ,drogie buty,urlopy za garnica czy wynajmowanie luksusowego apartamentu(nie wiem jak zyjesz i w jakich warunkach domyslam sie tylko ze na lepszym poziomie niz pozwalaja na to twoje podstawowe zarobki z normalnej pracy)
|
Właśnie jestem w trakcie przebranżowienia siè
A dlaczego zakładasz że mój facet który zakocha siè we mnie nie będzie chciał mi pomóc w życiu?
Nie zamierzam wchodzi w związek gdzie każdy sobie rzepkę skrobie jeśli np mówimy o zakładaniu rodziny to też facet powinien być typem opiekuńczym. 
Jednak narazie w związek jako taki wchodzić nie chce
Nie pokazuje żadnego udawanego stylu życia przed nikim i ogólnie to nie chce osoby która będzie to aż tak interesowało mój poziom życia. Jak to przedstawiłaś w komentarzu.
Ja nie chwalę siè i nie opowiadam ile mam pieniędzy i skąd i nie zamierzam siè facetom z tego spowiadać co mam gdzie i ile i nie chce takich facetów których to tak wyjątkowo interesuje
|
|
|