2024-05-21, 12:36
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Facet wybrał inną
Cytat:
Napisane przez Effy_Es
A czemu nie miałby wygłaszać miłosnych elaboratów po kilku spotkaniach. Jeżeli jest dwójka ludzi około 30-tki, to po kiego grzyba mają randkować jak nastolatki po parę miesięcy? Mój ostatni związek zaczął się na 3. lub 4. randce i było najlepiej. To wszytko zależy od otoczki.
|
Już nie wiem, jak to dokładnie wyglądało w tej historii, bo autorka usunęła posty.
Ale generalnie tak, jakieś wyznania miłosne i zachwyty po kilku spotkaniach są podejrzane. Przecież tej osoby się w ogóle jeszcze nie zna, to dopiero etap "badania terenu".
Mój związek też się zaczął po 3. randce (i też z aplikacji), ale jasne dla nas było, że to na razie żadna wielka miłość, tylko zobowiązanie do spróbowania razem, nie spotykania się z innymi i zobaczymy, co z tego wyniknie
Po kilku spotkaniach to najwyżej można mieć nadzieję, że coś z tego będzie, być lekko zafascynowanym drugą osobą i chcieć to rozwijać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|